Новини

Pamir Fest. Як проходив дводенний фестиваль на горі Томнатик. Фото

Упродовж двох днів гості відвідували різноманітні майстер-класи, вночі відривалися на дискотеці та запускали феєрверки.

10-11 серпня на станції «Памір» (гора Томнатик, с. Шепіт, Путильського району) відбувся драйвовий дводенний фестиваль «Pamir Fest».

У коментарі «Шпальті» один із організаторів «Pamir Fest» Ігор Звичайний розповів, що мета заходу – залучити людей та показати, що є таке неймовірне місце в Україні.

«Захід проводимо на Памірі. Це місце є окрасою не тільки Буковини, але й усієї України. Ми хочемо показати всю цю красу, щоб люди хотіли сюди приїхати. Адже на цьому місці можна побачити гори з усіх чотирьох боків», – каже Ігор Звичайний.

Також за словами начальника відділу з питань туризму Чернівецької ОДА Володимира Фурдиги, фестиваль «Pamir Fest» проходить уже втретє.

«Цьогоріч ми трішки змінили програму святкування фестивалю, а також скоротили його назву. У нас виступили 11 гуртів та вперше відгуляли справжнє весілля. Я думаю, що це стане хорошою традицією і надалі», − каже Володимир Фурдига.

Упродовж двох днів гості куштували польову їжу, відвідували різноманітні майстер-класи, спортивні змагання, ігри, а вночі відривалися на дискотеці та запускали феєрверки.

Окрім цього, всі охочі піднялися на найвищу вершину Буковинських Карпат – гору Яровицю, та розгорнули там найбільший прапор України.

Pamir Fest – це по-справжньому гірський та активний відпочинок, створений для релаксу і позитивних емоцій.

Фото Ірини Болести

 

 

Коментарі