Афіша, Новини

У Путилі відбудеться футбольний турнір пам’яті Андрія Гусіна

Крім аматорських команд Буковини, товариський матч зіграють Національна збірна України серед ветеранів та Збірна ветеранів Чернівецької області.

Фото politeka.net

У неділю, 11 серпня, у Путилі відбудеться матч пам’яті видатного українського футболіста з буковинським корінням Андрія Гусіна. У товариській грі зійдуться Національна збірна України серед ветеранів та збірна ветеранів Чернівецької області.

Початок о 13:00 на стадіоні «Карпати» імені Андрія Гусіна.

До складу ветеранської збірної України входять чимало відомих футболістів. Зокрема Владислав Ващук, Сергій Нагорняк, Юрій Максимов, Микола Іщенко та Віталій Мандзюк. Тренують команду Анатолій Дем’яненко та Володимир Лозинський.

Читайте також: Андрій Гусін-Молодший: «Чернівці – європейське місто, в якому комфортніше, ніж у Києві»

Крім того, 10 та 11 серпня у Путилі проведуть турнір пам’яті Андрія Гусіна. У суботу гратимуть дитячі команди з Чернівців, Путили й Новоселиці, а також ветеранські команди Буковини: «Путила», «Буковина-Ретро», «Червона рута», «Дрім-Тім», «Садгора», «Іва», «Фазенда» та «Прут». У неділю ж на поле вийдуть аматорські команди Чернівецької області: УСК «Довбуш», ФК «Черемош-Вижниця», «ШК.ВАЛ» та ФК «Путила». Початок матчів об 11:00. Про це повідомляє Федерація футболу Чернівецької області.

Довідка. Андрій Гусін – семиразовий чемпіон України у складі «Динамо» (Київ), чвертьфіналіст чемпіонату світу-2006 у складі національної збірної України. Загинув 17 вересня 2014 року на автодромі «Чайка» під Києвом, не впоравшись із керуванням мотоцикла.

Коментарі