Афіша, Новини

У Чернівцях до 1 вересня працюватиме контактна виставка мавпочок. Фото

Також тут є лемури, маленькі єноти, папуги, крокодил та декоративний кролик. 

У Чернівцях відкрили контактну виставку мавпочок та їхніх друзів. Тут представлено 14 видів тварин.

На виставці можна побачити різноманітних карликових мавпочок, крокодила, котячих лемурів, тукана та величезних папуг. Усіх тварин до Чернівців привезли з Харкова.

На виставці є декілька видів мавпочок: зелена, карликовий червонорукий тамарін, дві пари біловухих ігрунок, бурий капуцин, капуцин плакса та буроголовий тамарин. Також тут є макака резус та незвичний вид пухнастих мавп – тамарін жоффруа.

Першими зустрічають відвідувачів карликові мавпочки – біловухі ігрунки. Вони дуже грайливі та охоче позують на камеру.

Особливу увагу відвідувачів привертають маленькі єноти. Їм близько двох місяців. Граються з відвідувачами через клітку, бешкетують між собою та просять смаколиків.

У двох різних клітках живуть котячі лемури. Їх розділили після того, як у них з’явилося поповнення. Малюка у них забрали, тож мама зараз агресивна. З ними гратися не радять, хоча фото під наглядом працівників залу зробити можна.

Посередині залу у скляному вольєрі стоїть крокодил. Поруч –  декоративний кролик, який привертає увагу малечі.

Всі охочі можуть нагодувати тваринок. Продуктовий пакунок для них можна придбати на касі. Зараз мавпочкам дають сезонні фрукти та овочі: абрикоси, моркву й огірки. Єноти їдять солоденьке – фрукти і горіхи.

Виставку можна побачити у ТЦ «Екватор» (3 поверх) до 1 вересня. Працює виставкова зала з 10 до 20 години без перерв та вихідних. Вхід для дорослих – 60 гривень, дитячий квиток – 50. Для відвідувачів віком до трьох років вхід безкоштовний.

      

 

 

 

 

 

Коментарі