Новини

Як у ЧНУ шукали «вибухівку». Фото

На лінію «101» надійшло повідомлення про замінування міської ради, Чернівецької ОДА та ЧНУ.

Сьогодні близько 11:00 на «101» надійшло повідомлення про замінування міської ради, Чернівецької ОДА та ЧНУ. На місце події виїхали всі відповідні спецслужби. Вони перевіряють приміщення, а поліція охороняє місця події.

Зокрема, біля центрального корпусу університету чергують вибухотехніки, п’ять автівок патрульної поліції, екіпаж пожежної та газової служб, а також швидкої допомоги. З території колишньої резиденції евакуювали людей. Охорона перекрила центральний вхід та працювала за принципом «усіх випускати — нікого не впускати». У зв’язку з цим під воротами ЧНУ зібралося чимало туристів, а також абітурієнтів, які прийшли подавати документи. Патрульні закликали всіх відійти якомога далі від входу, а також обгородили територію дорожніми конусами. Це спричинило невеликі затори в районі Університетської-Главки.

Як розповіла у коментарі «Шпальті» інспекторка пресслужби УПП у Чернівецькій області Юлія Замерзляк, станом на 13:53 відомо, що у всіх трьох будівлях здійснили евакуацію. Відповідні служби здійснюють перевірку приміщень, а патрульні – охороняють місця подій.

Нині інформація оновлюється.

Фото Анни Колісник

 

Коментарі