Новини

Відмовила єдина нирка. 22-річному чернівчанину терміново потрібна допомога

Олександр зараз у важкому стані в обласній лікарні.

Фото unsplash.com

Молодому хлопцеві з Чернівців треміново потрібна допомога.

У 22-річного Олександра Гуцана відмовила єдина нирка. Про це  у соцмережах повідомляє приятелька родини Олександра. Вона просить небайдужих долучитися до допомоги хлопцю, який зараз у важкому стані в лікарні.

«Звертаюся до всіх своїх друзів, хто знає мене особисто і з ФБ спільноті: у важкому стані молодий хлопець, прекрасна роботяща людина Гуцан Олександр. Хто знає долю цієї дитини, знає скільки він уже зазнав випробувань за своє коротке 22-річне життя. Разом із тим, витримував із гідністю все, що посилала доля, і сам здобув освіту, сам влаштувався на роботу і працював практично без вихідних, щоб заробляти собі на життя і допомагати старенькій бабусі. А сьогодні бабуся чекає на свою надто скромну пенсію, щоб оплатити чергові призначення для Сашка. І плаче… безперервно плаче… і молиться», – пише жінка.

Окрім того, хлопець потребує донорської крові.

«У Сашка Гуцана тільки одна нирка, яка зараз не працює, він на гемодіалізі, окрім того, наразі ще й запалення легень. Лікування дороговартісне і тривале. Допомогти остаточно може пересадка нирки. Прошу всіх небайдужих допомогти Олександру стати на ноги. P.S На його сторінці розміщена інформація, що він терміново потребує донорської крові, відгукніться, хто в Чернівцях. І ще велике прохання – помоліться, щоб Бог підняв Сашка!» – звернулася до небайдужих приятелька родини хлопця.

Олександр зараз у важкому стані в обласній лікарні.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку 5168755444470427 (Олександр Гуцан HUSN OLEKSNDR)

 

Допоможіть врятувати юнака з Буковини, в якого відмовила єдина нирка
Допоможіть врятувати юнака з Буковини, в якого відмовила єдина нирка

Коментарі