Новини

Чернівчан запрошують долучитися до ремонту молодіжного центру

Два тижні волонтери з усієї України робитимуть дві кімнати, де буде лекторій та коворкінг для молодих чернівчан.

Як раніше писала «Шпальта», до Чернівців приїхав волонтерський табір «Будуємо Україну разом», участь у якому беруть добровольці з усієї України. У Чернівцях БУР допомагає двом багатодітним родинам – Анжели Рудик та В’ячеслава Гулковського.

Читайте також: БУР у дії. У Чернівцях благодійники розпочали ремонт помешкання багатодітних сімей. Фото

Окрім допомоги сім’ям, волонтери розпочали капітальний ремонт нового молодіжного центру Чернівців «Резиденція молоді», що на вулиці Головній. Цей простір створили торік у жовтні, але дане міською радою приміщення потребує капітального ремонту. Два тижні волонтери з усієї України робитимуть дві кімнати, де буде лекторій та коворкінг для молодих чернівчан.

Нині БУР-табір шукає добровольців серед чернівчан для допомоги у ремонті. Як розповіла у коментарі «Шпальті» головна спеціалістка відділу у справах сім’ї та молоді Світлана Олексійчук, волонтери вже розпочали там ремонтні роботи.

«Зараз у молцентрі шліфують цегляні стіни, оббивають стару штукатурку. Виносять будівельне сміття, через що дуже багато пилюки – працюють у респіраторах. Плануємо відремонтувати дві кімнати, хочемо зробити меблі з палетів. До речі, їх ми зараз і потребуємо. А ще малюємо стінопис біля облдержадміністрації», – розповіла головна спеціалістка відділу у справах сім’ї та молоді.

Усім, хто хоче допомогти, можна звернутися на Головну, 41.

Роботи будуть з 9:30 до 16:00 щодня, крім неділі.

Коментарі