Афіша, Новини

Я за життя. Чернівчанам розповідатимуть про права уразливих груп населення

В учасників акції буде нагода ознайомитися з діяльністю організацій, до яких можна звернутися за допомогою у складних життєвих ситуаціях.

фото Alvin Mahmudov, unsplash.com

26 липня біля фонтана Центрального парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка проведуть акцію «Я за життя». Захід відбудеться за ініціативою чернівецького благодійного фонду «Нова сім’я» та за участю управління патрульної поліції в Чернівецькій області. ⠀

Як повідомляють організатори, акція «Я за життя» відбувається у рамках конкурсу малих грантів від міжнародного благодійного фонду «СНІД Фонд Схід Захід» AFEW Україна у межах проєкту «Права та здоров’я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини».

«Акція організована з метою залучення молоді до активної діяльності, розвитку своїх креативних та творчих здібностей. Адже кожна людина має якісь уподобання, про щось мріє, прагне до чогось незвичайного, хоче проявити себе в чомусь. Головне – впевнено йти до своєї мети, пробувати, не здаватися – і все обов’язково вийде. Учасники заходу матимуть нагоду ознайомитися з діяльністю державних та неурядових організацій, до яких можна звернутися за допомогою у складних життєвих ситуаціях», – ідеться у повідомленні.

 Захід розпочнеться об 11:00 і триватиме до 14:00.

Коментарі