Новини

Мережі прокладають на глибині 4 метри. Коли завершать ремонт вулиці Переяславської у Чернівцях

Наразі тут повністю замінили мережі та провели їх до будинків.

Вулицю Переяславську планують здати в експлуатацію найпізніше до жовтня цього року.

Там замінили всі мережі (каналізація, вода, газ). Також усі будинки вже під’єднали до мереж. Про це у коментарі «Шпальті» розповів директор Департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимир Бешлей.

«Підключення нового водогону до мереж на вулиці Головній – це складний процес, адже потрібно перерити пів вулиці Головної. Там виконують роботи вручну, бо багато мереж. Залишилося підключити новий водогін до мережі на вулиці Головній», – каже Володимир Бешлей.

Наразі на вулиці частково облаштували тротуари. Ремонтники готуються до влаштування основи дороги. Однак потрібно внести зміни до проєктно-кошторисної документації та шукати додаткове фінансування на цей об’єкт.

За словами керівника ЖКГ, затримка із завершенням ремонту на цьому об’єкті сталася через заміну газових мереж.

«Підрядник фактично призупинив виконання усіх робіт на об’єкті через затримку з прокладанням газових мереж. Об’єкт складний, бо мережі довелося прокладати на глибині понад чотири метри, там багато ручної роботи, роботи з ґрунтом. Наразі вже завершили всі роботи з прокладанням мереж, можемо братися за ремонт дороги. Наступний етап – влаштувати дорожнє корито, основу під дорожнє покриття, відтак розпочнемо стелити асфальт», – каже Володимир Бешлей.

Крім того, підрядник пропонує замінити асфальтове покриття на бруківку. Це питання ще вирішують спільно з міським головою.

Нагадаємо, згідно з проєктом, на вулицю Переяславську передбачено 6 млн 48 тисяч гривень. Завершити роботи на цьому об’єкті попередньо мали до 1 липня.

Фото Богдана Граба

 

 

Коментарі