Як голосують чернівчани на парламентських виборах. Фото

Буковина посідає передостаннє місце в Україні за активністю виборців.

21 липня станом на 16:00 у Чернівецькій області проголосували лише 29,52 % виборців. Про це повідомляє ЦВК.

На виборчій дільниці №730506 201 округу, що за адресою вулиця Небесної Сотні, 4Д, виборчий процес проходить у звичайному режимі. За словами кореспондентки «Шпальти», на дільниці черг та порушень немає.

На іншій виборчій дільниці №730500, яка розташована у Чернівецькій гімназії №5, людей також небагато. Як тут зазначають, приходять голосувати здебільшого люди середнього віку.

Порушень на цих двох дільницях наразі не зафіксували.

Проте за даними «Громадянської мережі «ОПОРА», на декількох дільницях у Чернівцях були зафіксовані порушення. На одній інформаційні стенди про кандидатів у депутати та політичні партії не були розміщені належним чином так, аби виборці змогли ознайомитися зі всіма інформаційними плакатами. Вони мали б висіти на стіні перед входом до приміщення для голосування, однак лежать на столах.

Окрім цього, на одній із дільниць члени дільничної виборчої комісії використовували попередні списки виборців замість уточнених. Через це не всі виборці, які хотіли голосувати на цій дільниці, знаходили себе у списку і, відповідно, не могли отримати бюлетені.

Фото Ірини Болести

 

 

 

 

 

Залишити відгук