Новини

Йога англійською та показ фільмів. Як на Соборній площі пройшов фестиваль «Маркет мов». Фото

Під час фестивалю кожен охочий міг подивитися виставку мовних шкіл, відвідати майстер-класи, розмовні клуби та молодіжний концерт.

20 липня на Соборній площі у Чернівцях відбувся масштабний фестиваль із вивчення іноземних мов «Маркет мов»

Як повідомила у коментарі «Шпальті» кординаторка заходу від проекту «Lingva. Skills» Анастасія Павлова, його мета – популяризувати іноземну мову. 

«Фестиваль «Маркет мов» створили, аби розвивати іноземну серед українців. Адже мова дає людині безліч можливостей, і тому її потрібно вивчати. На нашому фестивалі представлено дуже багато шкіл іноземних мов у Чернівцях. Вони проводитимуть різні активності і показуватимуть людям свої інноваційні методики навчання іноземних мов», – розповіла Анастасія Павлова.

Під час заходу кожен охочий міг переглянути виставку мовних шкіл, відвідати різні майстер-класи, зіграти в настільну гру з англійської мови та пройти тест на профорієнтацію.

На Соборній площі була зона йоги. Її проводили іноземною мовою. А також локація з безкоштовною правовою допомогою.

Окрім цього, на заході презентували два фільми та провели наймасовіший урок з англійської мови у Чернівцях «LINGVA SHOW».

Закінчився фестиваль «Маркет мов» концертом, який відкрив фронтмен гурту «Мандри» Сергій Хоменко. Він також розповідав про лайфхаки, як спонукати іноземців вивчати українську.

Організатор заходу – Міністерство інформаційної політики України спільно з соціальним проектом із вивчення іноземних мов Lingva Skills за ініціативи Студентської ради при Міністерстві інформаційної політики.

Фото Ірини Болести

Коментарі