Афіша, Новини

У Чернівцях проведуть благодійний захід «Янголи Міста добра»

Чернівчани зможуть придбати картини художниці Юлії Косівчук та підтримати соціальний проєкт «Місто добра».

Благодійний фонд «Я майбутнє України» спільно з художницею і співачкою Юлією Косівчук проведуть у Чернівцях благодійний захід «Янголи Міста добра». Подія відбудеться 18 липня о 18:00 на вулиці Ольги Кобилянської, 29 (навпроти Палацу урочистих подій).

«Місто добра», яке ми зводимо, потребує світла. Світла наших сердець, Божої любові і звичайного електричного світла також. 120 тисяч гривень ми потребуємо, аби повністю зробити освітлення у майбутньому «Місті добра». А ще потребуємо світла Вашої любові і допомоги. Як завжди, коли нам потрібна допомога, ми йдемо до друзів», – пишуть організатори.

Читайте також: Чернівецьке Місто Добра. Репортаж з дитячого центру «Мрія Марти»

Юлія Косівчук – одна з тих, хто допомагає благодійникам. Вона намалювала 600 картин із янголами, які принесли фонду 9 тисяч доларів США. Відвідувачі заходу за невелику пожертву зможуть отримати персонального янгола-охоронця від художниці. Крім того, Юлія Косівчук проведе майстер-клас із малювання, який також транслюватимуть онлайн. А впродовж заходу чернівчан розважатимуть своєю творчістю – співами і танцями – діти з «Міста добра».

Вам буде цікаво: Дати жінці крила. Марта Левченко про перший в Україні центр доброти

Довідка. «Місто добра» – це благодійний всеукраїнський проєкт, започаткований БФ «Я майбутнє України», який із часом перетворять на великий комплекс надання соціальних послуг та притулку найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в родині. Заклад працює у Чернівцях, на вулиці Кобзарській, 58.

Коментарі