Афіша, Новини

У Чернівцях презентують ювілейний проект художниці Лариси Куваєвої

У програмі – виставка її картин та робіт інших художників-акварелістів, а також музичні виступи. 

16 липня о 17:30 у центрі культури «Вернісаж», що на вулиці Івана Франка, 15, презентують ювілейний проект художниці Лариси Куваєвої «Акварель».

До художнього проекту долучаться й інші акварелісти, а також маленькі вихованці мисткині – учні студії «Академ-АРТ».

«Також у програмі вечора будуть музичні номери, які звучатимуть у виконанні як молодих, так і відомих професійних музикантів, з якими центр культури «Вернісаж» реалізував чимало яскравих мистецьких проектів. Буду рада зустрічі та спілкуванню з вами у родинному мистецькому колі!» – написала художниця.

Виставка триватиме до 24 липня.

Довідка

Лариса Куваєва розпочала трудову діяльність 1980 року художницею сувенірного цеху Глибоцького державного спеціалізованого лісового господарства Чернівецької області. У 1984 році закінчила Вижницьке училище прикладного мистецтва, а в 2018 у цьому ж навчальному закладі отримала освітній ступінь бакалавра.

У 2000 році Лариса Куваєва стала дипломанткою і володаркою іменної медалі інтернаціональної виставки образотворчого мистецтва у номінації «Художник європейського рівня» та дипломанткою і володаркою іменної медалі муніципальної виставки «Римська осінь» в Італії. Також у 2001 році стала дійсним членом асоціації С.І.А.С. (Інтернаціональної асоціації сучасних художників) у Римі.

З 2011 року керує студією образотворчого мистецтва «Академ-АРТ». У 2014 році Лариса Куваєва стала лауреаткою Міжнародної літературно-мистецької премії імені Ольги Кобилянської.

У 2019 році вона створила та очолила громадську організацію «Буковинська акварельна асоціація», в якій обʼєднала понад двадцять художників-акварелістів нашого регіону.

 

Коментарі