Новини

На Петрівському ярмарку у Чернівцях безкоштовно надаватимуть медичні послуги

На вулиці Ольги Гузар можна буде виміряти артеріальний тиск, обстежити зір, пройти експрес-тестування на ВІЛ-інфекцію та отримати інші медичні послуги.

6 липня під час Петрівського ярмарку-2019 у Чернівцях працюватиме масовий соціальний профілактично-оздоровчий проект «Медичне містечко».

Жителям Чернівців та області, гостям Петрівського ярмарку пропонуватимуть низку безкоштовних медичних послуг. Про це повідомляє управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради.

«Медичне містечко» працюватиме з 9:00 до 14:00 за адресою: м. Чернівці, вулиця Ольги Гузар (біля центрального входу до стадіону «Буковина»).

«Заплановано проведення для всіх охочих: ЕКГ, визначення показників артеріального тиску, дерматоскопії, рефкератометрії, обстеження очного дна, визначення гостроти зору, вимірювання внутрішньоочного тиску, корекції зору – підбору окулярів, флюорографічного обстеження, експрес-тестування на ВІЛ-інфекцію, вимірювання рівня цукру в крові, профілактичний огляд стану зубів», – ідеться у повідомленні.

Крім того, буковинці зможуть отримати консультації різних медичних фахівців: кардіолога, ендокринолога, онколога, офтальмолога, терапевта, сімейного лікаря, дерматовенеролога, стоматолога, психолога, а також з питань профілактики і попередження ВІЛ-інфекції/СНІДу та інфекцій, які передаються статевим шляхом, ведення здорового способу життя, надання першої домедичної допомоги.

Організатори заходу: Департамент охорони здоров’я, управління забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров’я ЧМР, лікувальні заклади області та міста.

 

Коментарі