Афіша, Новини

У Чернівцях відзначать четверту річницю створення Національної поліції України

Сьогодні впродовж півтори години у парку Шевченка полісмени розповідатимуть про роботу поліції в області, а найменших розважатимуть пізнавальними іграми та частуватимуть смаколиками.

4 липня на майданчику біля фонтану у Центральному парку імені Тараса Шевченка відбудеться святкування з нагоди четвертої річниці створення Національної поліції України. Поліціанти запевняють, що для них важлива людська оцінка їхньої роботи. Тому обіцяють почути кожного та зробити все можливе, аби Буковина і надалі залишалася найбезпечнішим регіоном України.

Як розповіли «Шпальті» у пресслужбі ГУ Національної поліції в Чернівецькій області, святкування заплановане без зайвого офіціозу чи пафосу.

«Дорослим розповідатимуть про роботу поліції та нинішню ситуацію з безпекою в області. Для дітей плануємо різноманітні локації: розважальну, пізнавальну тощо», – розповіли у пресслужбі.

В Управлінні патрульної поліції в Чернівецькій області розповіли, що вони також долучаться до заходу.

«Від нас буде три локації: зі смаколиками, з машинками для діток. Також будуть хлопці з роти тактико-оперативного реагування, можна буде приміряти їхню амуніцію. На заході буде наш начальник (Артур Шкроб, – ред.), із ним можна буде поспілкуватися», – сказали у пресслужбі патрульної поліції.

Захід триватиме з 12:00 до 13:30.

 

Коментарі