Новини

Змінили дату проведення InStrum Fest Zalischyky

Фестиваль InStrum Fest Zalischyky має на меті повернути Заліщикам та регіону гідний статус на туристичній мапі України та світових культурних подій.

Фестиваль сучасної камерно-інструментальної та симфонічної музики, поезії та живопису InStrum Fest Zalischyky.  перенесли. Він відбудеться не 29-30 червня, як раніше повідомляли організатори, а 17-18 серпня.

«Ми планували зробити чудовий фестиваль, а вирішили зробити ще краще. З цією метою нам потрібно робити деякі зміни та перенести InStrum Fest Zalischyky на 17-18 серпня. Сподіваємося, ці дати будуть навіть більш зручними для вас, і ви звільните свій час для події. Адже ми готуємо нові сюрпризи. Дуже вдячні за розуміння!» – йдеться у дописі організаторів у фейсбуку.

За словами організаторки фесту Тетяни Воронової, наразі необхідно зробити інфраструктурні покращення, а для цього потрібно більше часу.

«Плануємо внести деякі зміни у програму, аби покращити її.  Ми були не так готові до фестивалю, як хотілося б. Окрім цього, вибори стали навантаженням для місцевої влади. Ми вирішили змінити пріоритети та зробити якомога краще без зайвого поспіху»,  – сказала вона у коментарі «Шпальті».

Тетяна каже, що наразі всі виконавці підтвердили свою участь в InStrum Fest Zalischyky.

Нагадаємо, що головними виконавцями фестивалю стануть:

  • оркестр Євгена Хмари, піаніста-віртуоза, володаря статусу Yamaha Artist;
  • Марта Адамчук у дуеті з Євгеном Хмарою;
  •  симфонічно-роковий оркестр Brevis;
  • RADZ – інструментальний гурт із Дніпра;
  • ROCKOKO – інструментальний гурт, що відносить себе до жанру симфонічного року, симфотроніки;
  • Святослав Кондратів – популярний скрипаль та композитор;
  • Єгор Грушин – львівський композитор і піаніст, що створює та виконує музику у стилі «неокласика» ;
  • DrumArt – багатогранний проект напрямку барабанного мистецтва, маршових барабанів;
  • Double Blast – чортківській кавер дует, що поєднує класичну музику та попрок. 

Фестиваль InStrum Fest Zalischyky має на меті повернути містові та регіону гідний статус на туристичній мапі України та світових культурних подій. Водночас організатори хочуть зробити акцент на захист та промо Дністровського каньйону.

Читайте також: Чи готові чернівчани до розвитку внутрішнього туризму нового рівня

За її словами, крім музичної програми, запланована також зона з інтерактивом для гостей.

«Буде фотозона, різноманітні майстер-класи, ігри, зона відпочинку, літературний майданчик. Особливий акцент будемо робити на розвитку туристичного потенціалу місцевості та її промоції. Ми пропонуватимемо відвідувачам не тільки культурний, але й привабливий для подорожей контент: сплави Дністром, відвідування печер, екскурсії», – каже вона.

Детальніше познайомитися з програмою та придбати квитки можна тут.

Коментарі