Новини

Якою буде погода у кінці червня на Буковині

Температура повітря зберігатиметься у межах 30 градусів тепла. 

До кінця червня на Буковині зберігатиметься висока температура повітря. Попри спекотні дні літа, рекордних показників синоптики не зафіксували.

Як розповіла «Шпальті» начальниця Чернівецького обласного центру з гідрометеорології Тетяна Негадайлова, цього року червень на Буковині був досить теплим, проте це не була рекордна температура.

«Температура у нас майже практично щодня сягає 31 градусів тепла, але жодного дня ми рекорду не побили. Найвищою температура для червня була 23 з половиною градуси», – каже Тетяна Негадайлова.

До кінця місяця на Буковині буде тепла і дощова погода.

«Істотно характер погоди у нас не зміниться. До 26 червня погода буде такою ж нестійкою. Практично щодня у гірських районах області після обіду будуть помірні та сильні опади. Температура повітря наступного тижня буде не 30-31, а 26-29. Тож істотного зниження температури повітря не буде. Тільки 25 та 26 червня температура буде у межах 25-27 градусів тепла. Коливання дуже значні і невідчутні. Потім температура набере своїх звичних 30 градусів», – сказали у гідрометцентрі.

За довгостроковим прогнозом, липень на Буковині очікується на два градуси вище кліматичної норми. Дощі будуть на меншій частині території області.

 

Коментарі