Афіша, Новини

Колишній британський поліціант-детектив розповість чернівчанам, як боротися з жорстокістю до тварин

На семінар Марка Ранделла запрошують усіх небайдужих до долі тварин та їхнього захисту від жорстокого поводження.

До Чернівців приїде колишній британський поліціант-детектив, старший офіцер поліції Великобританії Марк Ранделл. Він також працював в Інтерполі при розслідуванні злочинів, пов’язаних із тваринами, і є міжнародним експертом із проблем зоозахисту, керівником організації Hidden-in-Sight International.

20 червня у Bell Vue (вул. О. Кобилянської, 2) він проведе для чернівчан пресконференцію. На зустріч запрошують усіх небайдужих до долі тварин та їхнього захисту від жорстокого поводження. Початок – о 12:00.

На пресконференції також оголосять результати підрахунку безпритульних тварин у Чернівцях.

Окрім цього, Марк Ранделл проведе в нашому місті два семінари: 21 червня – для працівників патрульної поліції, а 22 червня з 10:00 до 15:30 – для всіх охочих у приміщенні міської ради (105 кабінет).

«Метою цього тренінгу є продовження надання допомоги у створенні спільної системи, в рамках якої групи захисту тварин, поліція, прокуратура та органи місцевого самоуправління можуть спільно боротися з жорстокістю до тварин, зменшити кількість жертв злочинів, пов’язаних із тваринами (зокрема й людські жертви), та притягувати підозрюваних правопорушників до відповідальності», − повідомляє у фейсбуку захисниця тварин Антоніна Гошовська.

Під час пресконференції кожен матимете змогу поспілкуватися з Марком Ренделлом, представниками патрульної поліції, органів місцевого самоврядування та громадських організацій.

 

 

 

Коментарі