Афіша, Новини

Пам’яті Василя Сліпака. У філармонії відбудеться вечір органної та вокальної музики

Концерт присвячений третій річниці з дня загибелі Героя України та всесвітньо відомого оперного співака Василя Сліпака.

29 червня у Чернівецькій філармонії імені Дмитра Гнатюка (вулиця Чайковського, 10) відбудеться музичний вечір органної та вокальної музики W LIVE «Тиха музика для роздумів».

У третю річницю з дня загибелі Героя України та всесвітньо відомого оперного співака Василя Сліпака в залі органної музики вшанують його пам’ять музичним проектом. Вечір проходитиме у рамках ІІІ Відкритого міжнародного музичного маратону пам’яті Василя Сліпака.

На сцені для всіх охочих виступлять органіст із Польщі Ігор Сікорський та соліст-вокаліст Чернівецької філармонії Віталій Соболєв.

Василь Сліпак – відомий український оперний співак, соліст Паризької національної опери, волонтер, учасник Революції Гідності та бойових дій на Сході України, Герой України (позивний «Міф»).

«Сподіваюся, що високий професіоналізм, артистизм і технічна досконалість виконавського мистецтва всесвітньо відомого органіста Ігоря Сікорського та невичерпні можливості багатотембрового звучання унікального інструмента – голосу відомого на Буковині тенора, лауреата міжнародних конкурсів – Віталія Соболєва, зроблять цей вечір-спогад унікальним», − ідеться у повідомленні організаторів заходу.

Коментарі