Новини

До Німеччини з Чернівців за чотири години. З Сучави запустили літак до Меммінгена

Чернівчани можуть летіти швидше до Німеччини через Румунію.

Фото Suhyeon Choi

Відтепер буковинці можуть швидше дістатися до Німеччини. З Сучави (Румунія) запустили літак до німецького Меммінгена. Рейс Сучава-Меммінген/Мюнхен Вест (FMM) буде тричі на тиждень: щопонеділка, середи та п’ятниці. Виліт із Сучави – о 13:55, прибуття до Меммінгена – о 15:10. Час перельоту – 2 години 15 хвилин.

У зворотному напрямку виліт із Меммінгена – о 10:20, прибуття до Сучави – 13:25.

Вартість перельоту лоукостом коливається залежно від дня тижня. На найближчі дні квиток можна купити за 40-50 євро. Якщо брати заздалегідь, то є і за 15.

Дотепер найближчий літак до Німеччини з Чернівців був зі Львова. Також є рейси з Києва.

Як дістатися з Чернівців до Сучави (83 км):

Найдешевше – рейсовим автобусом із Центрального автовокзалу. Відправлення з Чернівців – о 5:10, прибуття до Сучави – 8:55. Вартість квитка – 204 гривні.

Наступний рейс відправляється з Чернівців о 7:10, прибуття на кінцеву зупинку – о 10:55. У зворотному напрямку відправлення з автокзалу Сучави – о 13:00 та о 15:00.

Також є приватні мікроавтобуси, які відправляються від автовокзалу та Депот-центру і везуть безпосередньо до аеропорту. Вартість проїзду становить 15-20 євро в один бік. Довезти можуть, залежно від часу на кордоні, у середньому за дві години.

Також можна їхати власним автомобілем. Біля аеропорту Сучави є велика парковка – там залишають авто навіть на тривалий термін.

 

Коментарі