Новини

«Припече – встановимо». Коли у Чернівцях з’являться розпилювачі води

У міській раді чекають ще більшого підняття температурних стовпчиків.

Фото Chernivtsi Half Marathon

Уже декілька днів поспіль денна температура у Чернівцях перевищує 30 градусів. Минулими роками такі показники були причиною встановлення розпилювачів води на Соборній і Центральній площах. Однак, як писала «Шпальта», торік їх так і не встановили. Аргументували це чиновники тоді так:

«Невідомі порушники вночі порізали шланги, тому їх зняли. Цього року їх ремонтувати не будуть, тому що спекотне літо вже проходить, і встановлювати їх у тому вигляді, які були торік, немає змісту. Будемо розмовляти з «Чернівціводоканалом», може, вони захочуть посприяти нам у цьому», – розповів торік заступник Департаменту ЖКГ Олег Пилип’як.

Цьогоріч на запитання «Шпальти», чи будуть у місті розпилювачі води і чи зміниться концепція встановлення, Олег Пилип’як відповів, що нині температура повітря некритична.

«Наразі я ще не в курсі про ситуацію з розпилювачами цього року, не готовий сказати. Тільки-но дощі лише пройшли, немає такої спеки і, відповідно, нема змісту встановлювати зараз. Адже два дні – і знову будуть грози. Порадимося з колегами».

Міський голова Олексій Каспрук у коментарі «Шпальті» розповів, хоч зараз відповідне розпорядження навіть не розглядають, у встановленні розпилювачів не сумніваються.

«Встановимо. Ще трошки, нехай припече. Визначимо за температурою», – сказав Олексій Каспрук.

 

 

Коментарі