Афіша, Новини

Андрій Рибарчук та гурт «Монополія». Афіша подій на червень у «RePublic»

Популярний паб запрошує гарно провести червневі вечори.

Популярний чернівецький паб «RePublic» запрошує чернівчан посидіти з друзями у затишному закладі та послухати виступи місцевих гуртів. У червні тут гратимуть Cover band «Life Park», гурт Stelsi, «Монополія» та інші. Також для чернівчан виступатиме фіналіст «Голосу країни» Андрій Рибарчук та актор Ігор Андроник.

15 червня 

Cover band «Life Park» виконує музику різного стилю та для різного музичного покоління!

Популярні світові шлягери з репертуару відомих груп і співаків СРСР, інструментальні композиції, українські народні пісні в оригінальній обробці та власні авторські роботи. Свято наближається!

16 червня

Відпочиваємо разом із The GROOVE Company.  Якіcна музика та неймовірний вокал додадуть святові неймовірної атмосфери!

17 червня

«Монополія» – музичні хулігани з міста Чернівців. Як і всі хулігани, вони розбивають гітари і серця. Приходьте, буде по рок-н-рольному спекотно!

Зустрічайте улюблений гурт міста Чернівців у пабі «RePublic»

20 – 21 червня

Він підкорює своєю музикою та душею! Ігор Андроник – автор музики та пісень, актор Чернівецького музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської. Улюблені пісні чекають на Вас!

22 червня

Неперевершений світловий гуцул-денс-панк-реформанс від гурту  STELSI.

– Одні з перших електронних гуртів українського зразка.
– Один із альбомів був виданий у Німеччині та Нідерландах, пісні з якого декілька тижнів поспіль протрималися у топ-тенах німецьких та голландських чартів.
– Першими почали створювати суміш української автентичної музики з сучасними танцювальними ритмами. (Журналісти почали закріплювати назву “електро-фольк” як опис вищеподаної музичної стилістики.)
– Співпрацювали з Олегом Скрипкою.
– Сотні концертів на фестивалях та в клубах.
– Композиції часто використовувалися на медіаринку як саундтреки до рекламних кампаній.
Бронюємо столики та відпочиваємо драйвово!

 

28 червня

Харизматичний та талановитий Андрій Рибарчук завітає у Pub Republic із живою програмою нових та давно улюблених пісень, які так запам’яталися слухачеві.

29 червня

Heartcore – сильні рифи, гіпнотичний ритм і ніжний вокал.

Учасники Music Weekend Atlas Weekend 2018, резиденти музичних майданчиків Києва. Команда була заснована 2016-го. За два роки згуртованої роботи колектив встиг узяти участь у безлічі фестивалів, дати більше 100 концертів і навіть побувати в Норвегії, а також прозвучав на вечорі авторської пісні Sing from heart в Осло. Ідейна лідерка і засновниця – Тетяна. За сумісництвом засновниця школи вокалу Vocal World.

30 червня

EdwardBlues – це справжній настрій та атмосфера. Багато цікавих кавер пісень та композицій чекають на Вас. Наповнюємося позитивом і слухаємо класну музику в пабі RePublic

Edward BLUES – це колектив справжніх музичних профі, яких об’єднує любов до блюзу.

Бронювання столиків за тел.: 095 882 2227, 098 518 11 17

 

Коментарі