Афіша, Новини

Які вистави ставитиме Чернівецький музично-драматичний театр імені Кобилянської у червні

Наприкінці театрального сезону актори представлять прем’єру. 

Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської запрошує дорослих і дітей цікаво провести червень. Загалом за останній місяць театрального сезону чернівчани зможуть переглянути 14 вистав.

Це будуть уже знайомі всім спектаклі, такі як драма на дві дії за Ольгою Кобилянською «Земля». Її покажуть 15 червня о 18:30.

Для шанувальників комедій драмтеатр ставитиме музичні вистави «Дванадцята ніч, або Як собі хочете» Вільяма Шекспіра та «Шельменко-Денщик» за Григорієм Квіткою-Основ’яненком.  Їх можна буде побачити відповідно 8 та 9 червня о 18:30.

Для тих, хто любить історії кохання, 16 червня покажуть love-story з антрактом «Сяй, мій божевільний діаманте».

Також у репертуарі театру є сімейні вистави. Зокрема актори зіграють «Енні» та виставу про няню-чарівницю «Чудеса Мері».

Для наймолодших поціновувачів мистецтва покажуть музичні казки. Так як, «Коза-Дереза» та «Як Настуня ледь не стала марою», «Білосніжка і семеро гномів», «Ще раз про Червону Шапочку».

Закриватимуть 88 театральний сезон актори прем’єрою. Нову виставу «Скапен-Штукар» Мольєра представлять 22-23 червня о 18:30. Режисер-постановник фарсу – Дмитро Гусаков. Виконуватиме роль Скапена актор Дмитро Леончик.

 

 

Коментарі