Новини

У Чернівцях оголосили відбір на посаду керівника Центру стерилізації тварин

У нинішнього директора Віктора Сворожинського 31 травня закінчується термін дії контракту.

Чернівецька міська рада оголосила відбір на посаду керівника МКП «Центр стерилізації тварин». Відповідне оголошення опублікували на офіційному сайті ратуші.

Як повідомив «Шпальті» директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей, міський голова Олексій Каспрук вирішив не продовжувати контракт із нинішнім керівником центру Віктором Сворожинським. Цю інформацію підтвердив і сам директор Центру стерилізації тварин.

«У мене 31 травня закінчується контракт, тому міська рада оголосила конкурс, у якому можуть взяти участь усі охочі», – розповів у коментарі «Шпальті» Віктор Сворожинський.

Він зазначив, що також висуватиме свою кандидатуру. Раніше повернутися до роботи на цій посаді також планував екс-керівник притулку для тварин Василь Виноградов. Однак він найімовірніше не буде брати участь у конкурсі.

«Підприємство довели до ручки. Перше, з чим я зіштовхнуся, якщо очолю підприємство, – це відсутність корму. Вони «сидять» ще на тих харчах, які я закупляв. Ні тендери, ні думки про те, що треба годувати тварин», – розповів Василь Виноградов.

Нагадаємо, його звільнили з посади директора притулку для тварин у грудні 2018 року.

Усі охочі очолити МКП «Центр стерилізації тварин» можуть до 30 травня надсилати свої резюме на електронну скриньку [email protected]. Рішення про призначення на посаду ухвалюватимуть за результатами співбесіди з експертами та фахівцями, які працюють у цій галузі.

 

Коментарі