Новини

Чернівчан навчатимуть культури толерантності

Відбудеться зустріч-бесіда з Аспен-спільнотою.

24 травня о 18:00 у медіа-центрі «Belle Vue» (вул. Ольги Кобилянської, 2, 2-й поверх), відбудеться зустріч-бесіда з Аспен-спільнотою. До участі запрошують представників бізнесу, громадських активістів, представників муніципальної влади, медіа та культури.

«The Aspen Institute Kyiv, реалізовуючи свою місію, прагне розвитку культури діалогу та створення можливостей для обміну ідеями. Використовуючи метод діалогу, ми створюємо досвід толерантного спілкування та формування спільних сенсів, які є передумовою для взаємодії та спільнотворення. Під час зустрічі представники Аспен Інституту Київ ознайомлять із методиками Аспен-діалогу та поділяться досвідом їхнього впровадження в Україні», – йдеться у прес-релізі організаторів зустрічі.

Запрошені спікери:

– Сергій Роголь – член Наглядової ради Аспен Інституту Київ, співвласник групи компаній «ЕСТЕТ»

– Юлія Тичківська – виконавча директорка Аспен Інституту Київ

– Андрій Кулаков – керівник напряму Society of Fellows Аспен Інституту Київ

– Сергій Осачук – почесний консул Австрії у Чернівцях

– Оксана Продан – український політик, громадська діячка, голова Всеукраїнського об’єднання малого та середнього бізнесу «Фортеця».

 

Також під час зустрічі презентують перші два томи збірника «Тексти для роздумів», що був виданий Аспен Інститутом та Українським Аспен Клубом. До збірника ввійшли твори давніх та сучасних авторів для розгляду і розуміння окремих тем і феноменів життя людини та суспільства крізь призму цінностей. Саме ці тексти використовувалися для проведення семінарів у форматі Аспен-діалогу.

Участь після реєстрації за посиланням >> bit.ly/2VposeX

 

Коментарі