Новини

Чернівецьке тролейбусне управління відзначили на Всеукраїнському конкурсі

ЧТУ посіло друге місце серед підприємств другої групи за результатами показників роботи.

Корпорація підприємств міського електротранспорту України підбила підсумки Всеукраїнського конкурсу на краще підприємство міського електротранспорту у І кварталі 2019 року. У ньому взяли участь 22 експлуатаційних підприємства.

За результатами показників роботи колективів підприємств міського електротранспорту КП «Чернівецьке тролейбусне управління» посіло друге місце (серед підприємств другої групи). Про це повідомляє ЧТУ на своїй сторінці у Фейсбуку.

У коментарі «Шпальті» в. о. керівника ЧТУ Михайло Олексюк розповів, що підприємства оцінювали за такими критеріями: коефіцієнт використання рухомого складу, регулярність руху, доходи підприємств від реалізації проїзних квитків та надання додаткових послуг, коефіцієнт безпеки руху та виробничого травматизму.

«За друге місце, згідно з положенням, передбачено преміювання керівного складу підприємства у розмірі 0,8 посадового окладу. Зокрема керівнику, заступнику, головному бухгалтеру, економісту. Також преміюємо керівників служб», – сказав в.о. керівника підприємства.

Дехто дивується, чому у керівника ЧТУ вища зарплата, але я до цієї зарплати йшов 40 років (відпрацював на підприємстві), як Мойсей (жартує, – авт.), – каже Михайло Олексюк.

За його словами, відзнаки підприємства впливають на роботу, адже завдяки преміюванню кожен намагається внести свій вклад у роботу ЧТУ.

Також Михайло Олексюк розповів, що простої часто трапляються не з вини підприємства. Левова частка цього залежить від стану дороги, заторів та сторонніх ДТП.

 

Коментарі