Новини

День вуличної музики у Чернівцях: усі локації фестивалю

Вуличні танці, скандинавські фотозони та лазерна арфа на фестивалі у Чернівцях.

Сьогодні, 19 травня, у Чернівцях пройде День вуличної музики. Цьогоріч захід відбудеться вшосте.

Традиційно на вулицях міста виступають музиканти-професіонали, аматори, гурти та оркестри. Лайнапів свята організатори повідомлять безпосередньо під час фестивалю.

Цьогоріч музика лунатиме на п’ятьох локаціях. На яких саме та що звучатиме, читайте далі.

Сцена «Фолк-Kласична»

 Де: Центральна площа, 1
Коли: 15:00  – 22:00

Локація розташована біля Ратуші. О 15:00 там відбудеться відкриття Дня вуличної музики. Після чого на сцені лунатиме музика таких жанрів: український, румунський та польський фольклор, слов’янський етнос і класична музика.

Сцена «Акустична»

Де: біля Панської гуральні
Коли: 15:00 – 22:00

Аби послухати акустичну музику, рок та фолк, варто прийти на початок вулиці О. Кобилянської. Орієнтир − «Панська гуральня».

Сцена «Молодіжна»

Де: Театральна площа
Коли: 15:00 – 22:00

Тут упродовж дня лунатиме реп та хіп-хоп. Окрім цього, будуть вуличні танці.

Сцена «Рок»

Де: біля Целанівського центру
Коли: 15:00 – 22:00

Для людей, які хочуть послухати поп-рок, джаз, франк, інді-рок, необхідно прийти за адресою: вул. О. Кобилянської, 51. Заходити з боку вул. Шевченка та йти до Целанівського центру.    

Нічна сцена

Де: «Маяк» на Пруті
Коли: 19:00 – 07:00

Усю ніч на міському пляжі лунатиме електронна музика різних спрямувань. Тут виступатимуть: Mazhar, 80Hg, Tarra, Haze, Deepchenko, YDV та Vasul Anto. Виїзд о 22:30 з Театральної площі.

Ярмарок хендмейду

Де: вул. О. Кобилянської

На День вуличної музики у Чернівцях працюватиме музичний фортель. Там буде фотозона у скандинавському стилі з побутовим одягом та обладунками. Також майстри з Чернівців, Львова та Тернополя представлятимуть тут вироби власного виробництва.

Також сьогодні з 15:00 до 20:00 на вулиці Ольги Кобилянської, 25 під звуки акустичної музики, реггі, року та фолку будуть безкоштовно стригти всіх охочих (Frisor Barbershop Chernivtsi).

Коментарі