Новини

На ремонт вулиці Хотинської з держбюджету виділили 3 мільйони

Кошти виділили за рахунок субвенції з державного бюджету.

На поточний ремонт вулиці Хотинської виділили три мільйони гривень. Державне агентство автомобільних доріг та Міністерство фінансів України погодили перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2019 році у Чернівецькій області. У цьому переліку є вулиця Хотинська. Про це повідомляє офіційний сайт Чернівецької міської ради.

Організацію та проведення поточного ремонту Хотинської буде забезпечувати управління капітального будівництва Чернівецької облдержадміністрації.

Наразі відомо, що на виготовлення проектно-кошторисної документації (ПКД) для капітального ремонту вул. Хотинської з асигнувань, передбачених Департаменту ЖКГ на капітальний ремонт доріг у 2019 році, спрямовано 1,5 млн гривень.

За отриманими пропозиціями виготовлення ПКД капітальний ремонт дорожнього покриття триватиме до 8 місяців і коштуватиме від 931 тисяч грн до 1,427 млн гривень.

Нагадаємо, раніше «Шпальта» писала, що у Чернівцях цього року капітально відремонтуюють три дороги.

Коментарі