Новини

«Львівська залізниця» призначила нового начальника станції «Чернівці»

Відтепер на цій посаді працюватиме 64-річний Ярослав Лучко, який має досвід роботи в Румунії та Івано-Франківську.

Фото curiousmole.com

Новим начальником вокзалу залізничної станції «Чернівці» призначили 64-річного Ярослава Лучка. Він уже працював на цій посаді з 1991 по 1998 роки. Після того був уповноваженим представником «Укрзалізниці» в Румунії та очолював Івано-Франківську дирекцію залізничних перевезень «Львівської залізниці».

«Це була моя ініціатива та керівництва «Львівської залізниці». Я давно хотів повернутися у Чернівці, тому що тут живе моя сім’я. Досить уже 21 рік їздити по світу: 16 років я працював у Бухаресті і ще 5 – в Івано-Франківську», – розповів у коментарі «Шпальті» Ярослав Лучко.

Начальником станції «Чернівці» його призначили ще 25 квітня. Сьогодні, 10 травня, Ярослав Лучко зустрівся з в. о. голови Чернівецької ОДА Михайлом Павлюком. Чиновники, зокрема, обговорили питання покращення сполучення Чернівців з іншими містами.

Фото Володимира Трепка

«Основні завдання зараз – підняти рівень станції та за можливості відремонтувати вокзал, щоб він був хоча б таким, як у Івано-Франківську», – повідомив Ярослав Лучко.

За його словами, попередній начальник станції «Чернівці» Іван Микитюк відтепер працюватиме на посаді ревізора, а колишнього ревізора перевели керувати станцією «Чернівці-Південна».

 

Коментарі