Афіша, Новини

Федерація кіберспорту України вперше проведе у Чернівцях регіональний турнір

Переможці турніру в Чернівцях зможуть потрапити на чемпіонат України, де боротимуться за призовий фонд – мільйон гривень.

Уперше в Чернівцях Федерація кіберспорту України проведе регіональні кваліфікації до чемпіонату України з кіберспорту з призовим фондом у розмірі 1 000 000 гривень.

7-9 червня Чернівецький регіональний осередок Федерації кіберспорту України проведе регіональні кваліфікації з таких кіберспортивних дисциплін, як DOTA 2 та CS:GO. Турніри пройдуть у стінах комп’ютерної академії ШАГ, яка розташована за адресою: вул. Шкільна,1.

«Для того, щоб узяти участь у турнірі, необхідно зареєструватися на платформі ФКУ за посиланням. Потім потрібно пройти верифікацію особистості, зібрати команду або вступити в колектив, що вже існує, а потім зареєструватися на чемпіонат у розділі « Турніри» ( CS:GO або Dota 2). Зазначимо, що у вашій команді повинні бути 3 людини з Чернівецької області, щоб зіграти в цьому відбірковому етапі. Якщо, наприклад, у вашій команді 2 гравці з цієї області, 2 – з іншої та 1 – ще з іншої, то Федерація кіберспорту України сама визначить, де ви будете проходити відбіркові», – пояснюють організатори.

Регламент змагання ви зможете знайти на сторінці самого турніру у вкладці «Правила» (CS:GO або Dota 2). У регіональній  кваліфікації до чемпіонату України з кіберспорту можна взяти участь тільки 1 раз.

Переможці цієї регіональної кваліфікації з кожної дисципліни отримають квоти в гранд-фінал першого чемпіонату України з кіберспорту.

Цей івент пройде з 11 по 13 жовтня у місті Дніпрі. Його загальний призовий фонд складе 1,000,000 гривень.

 

 

Коментарі