Новини

У Чернівецькому аеропорту ремонтують злітно-посадкову смугу

Але літак із Києва сьогодні не скасовували.

Сьогодні, 25 квітня, у Міжнародному аеропорту імені Леоніда Каденюка розпочали ремонт злітно-посадкової смуги. Ремонтують найпроблемніші ділянки смуги площею 2600 квадратних метрів. Тут готують інфраструктуру до літньої навігації. Попри ремонти, рейс до Чернівців із Києва сьогодні не скасовували. Про це у коментарі «Шпальті» повідомив директор аеропорту Борис Морський.

«Триває плановий ремонт злітно-посадкової смуги аеропорту. Виконують найпроблемніші ділянки, які найбільше потребують ремонту. Змушені підтримувати злітну смугу у належному стані, аби не зупинитися та не дотягнути до часу, коли її доведеться закрити. Аби могти розпочати літню навігацію», – каже керівник аеропорту.

За словами Бориса Морського, ремонтні роботи встигнуть зробити за день, а вже ввечері у Чернівецькому аеропорту буде сідати літак із Києва. Таку практику в аеропорту застосовували неодноразово.

Кошти на ремонт злітної смуги Чернівецького аеропорту виділили із бюджету Чернівців.

Наразі на сайті прозоро вже проведено закупілі на «Капітальний ремонт аварійних ділянок злітно-посадкової смуги та перону КП «Міжнародний аеропорт Чернівці» ім. Л. Каденюка».

Перемождець тендеру ТОВ «Компанія «Євродор». Вартість тендеру – 1 442 652,00 гривень.

 

Коментарі