Новини

Боксери чернівецького клубу «Колізей» виграли сім медалей на турнірі в Естонії

Буковинські спортсмени – єдині, хто представляв Україну на міжнародному турнірі в місті Маарду.

Фото unsplash.com

З 18 по 20 квітня в естонському місті Маарду відбувся 40-ий міжнародний турнір із боксу, присвячений пам’яті Олександра Баранова. У змаганнях взяли участь 124 спортсмени з Естонії, Литви, Латвії, Фінляндії, Білорусі, Росії, Німеччини, Вірменії та України. Єдиною командою, що представляла нашу країну, став чернівецький боксерський клуб «Колізей».

На турнір до Естонії поїхали семеро буковинців і всі вони пробилися до фіналів у своїх вікових та вагових категоріях. Загалом представники чернівецького боксу виграли 2 золоті та 5 срібних медалей.

Перше місце здобули Валентин Надвірняк (2004 р.н., 66 кг) та Ілля Сіньков (2001 р.н., 81 кг).

Друге місце посіли Олександр Клим (2009 р.н., 36 кг), Ігор Милинко (2008 р.н., 32 кг), Єгор Кісіліца (2007 р.н., 40 кг), Віталій Гінчак (2004 р.н., 52 кг) та Марк Мельник (2004 р.н., 63 кг).

Тренують боксерів Вадим Гойтенюк, а також Едуард та Олександр Погодіни.

«Ми дуже раді, що кожен із наших спортсменів потрапив до фіналу, але не всім вдалося посісти перше місце. Неприємна ситуація трапилася з Ігорем Милинком. Він чисто виграв усі раунди у суперника з Росії, провів сильний фінальний бій, але перемогу присудили росіянину», – повідомив у коментарі «Шпальті» тренер БК «Колізей» Олександр Погодін.

Загалом чернівецькі боксери взяли участь у цьому міжнародному турнірі вже вчетверте.

Фото Олександра Погодіна

Коментарі