Новини

Із Чернівців відновлюють авіарейси до Бергамо та Анталії

Рейси будуть двічі на тиждень.

Фото Єва Даррон

З 26 квітня на період літньої навігації з Чернівецького аеропорту відновлюють рейс «Чернівці-Мілан» (Бергамо). Також із 22 квітня Міжнародні авіалінії України (МАУ) будуть виконувати чартерні рейси з Чернівців до Анталії (Туреччина). Про це йдеться у повідомленні міжнародного аеропорту «Чернівці» імені Леоніда Каденюка. Наразі на сайті підприємства вже є новий розклад літаків.

«Стартує весняно-літня програма авіаперевезень 2019 року. Зокрема, з 26 квітня по 29 вересня цього року знову будуть здійснюватися регулярні авіаперевезення у Бергамо (Італія)», – йдеться у повідомленні.

Рейси до Італії будуть двічі на тиждень – по п’ятницях і неділях із вильотом із Чернівців о 22:55 (приліт у Мілан о 00:25), із Мілана – о 01:25 (приліт до Чернівців – 04:55).

Як розповів у коментарі «Шпальті» представник авіакомпанії МАУ у Чернівцях Максим Коровець, рейси до Італії з квітня будуть виконувати двічі на тиждень, а з липня – тричі. Переліт здійснюватимуть літаками Embraer 190 та 195 на 104 та 114 посадкових місць.

Чартерні рейси з Чернівців до Анталії будуть виконувати з 22 квітня по 6 жовтня.

Літаки від нас будуть вилітати кожного понеділка, середи та суботи о 00:30, з Анталії – у вівторок, четвер і неділю о 03:45.

 

Коментарі