Новини

Шукають авторів. Чернівецька ОДА оголосила конкурс на безкоштовне видання книг для місцевих письменників

Подати матеріали на конкурс можна до 30 квітня.

Чернівецьких авторів запрошують взяти участь у конкурсі на видання книг за рахунок місцевого бюджету.

Прийом матеріалів від письменників триватиме до 30 квітня.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА, твори оцінюватиме експертна рада з питань підтримки книговидання, що функціонує при обласній державній адміністрації.

«Книги, визнані кращими, будуть видані за рахунок обласного бюджету. Частину віддрукованих примірників передаватимуть до бібліотек та навчальних закладів області, інших зацікавлених установ задля задоволення потреб читачів, розповсюджуватимуть під час презентаційних заходів», – ідеться у повідомленні.

Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи:

– заяву щодо фінансової підтримки видання книги довільної форми (у паперовому або в електронному вигляді);
– макет книги або завершений рукопис твору у паперовому або в електронному вигляді;
– приблизний кошторис видання книги.

Матеріали приймають щодня (крім вихідних днів) з 9.00 до 18.00, у п’ятницю з 9.00 до 16.45 год., обідня перерва – з 13 до 14 год. за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського,1 (вхід з боку вул. Котляревського), каб. 128.

Виплата гонорарів чи іншої винагороди авторам не передбачена. Програма зорієнтована на забезпечення доступу широкої громадськості до кращих творів місцевих авторів, потенційно запитуваних аудиторією та суспільно важливих, які, втім, не мають перспективи випуску у комерційних видавництвах. Автору повертається частина виданих книг (30%).

За додатковою інформацією просимо звертатися до Вікторії Саранчук за телефоном (0372) 55-37-94 або електронною поштою [email protected].

Коментарі