Новини

Як у Чернівцях проходила друга гра оновленої «Буковинської Ліги Mind Game». Фото

Цього разу за перемогу в розважально-інтелектуальному шоу змагалися 15 команд.

У Чернівцях у пабі RePublic відбулася друга гра сезону розважально-інтелектуального шоу «Буковинська Ліга Mind Game».  За перемогу змагалися 15 команд із нашого міста та Івано-Франківщини. За результатами гри, третє місце посіла команда «Шпальта», друге – «Long Island», і перше – у команди «Без ЗМІсту».

«Це формат розважального контенту, відомий у всьому світі. Першочергово він передбачає невимушену атмосферу для відпочинку. Люди після важкого робочого дня приходять до пабу, замовляють собі пива і паралельно відповідають на інтерактивні запитання різного жанру та тематики. Тут не потрібна спеціальна підготовка для того, аби взяти участь. Шкільної програми, ваших знань із переглянутих фільмів, музичних вподобань достатньо», – розповів про гру продюсер «Буковинської Ліги Mind Game» Степан Житарюк.

Ведучим розважально-інтелектуального шоу був Олександр Че.

Наступна гра відбудеться 9 травня.

Організаторами «Буковинської Ліги Mind Game» є медіа-платформа «Шпальта» та формація «5 елемент».

     

Організатори оновленої «Буковинської Ліги Mind Game» висловлюють подяку партнерам за фінансову підтримку та чудові призи.

Зокрема, будівельній компанії «Водограй» та її власнику Зазуляку Василю Володимировичу. Групі компаній «Гріко» та її президенту Гринюку Сергію Миколайовичу. Чернівецькому обласному управлінню АТ «Ощадбанк»
Мережі гастровиномаркетів «Wine Time» (директору чернівецького виномаркету – Молявчику Олександру Степановичу). Ресторану «Панська втіха», Don Gustavo, мережі квест-румів «Xcode», групі компаній «OZZY-group» та ресторану «YOKI».

Та закладу «RePublic» і його арт-директору Андрію Сенаторову за те, що люб’язно прийняли учасників «Буковинської Ліги Mind Game». А всім командам – за створену ними неймовірну атмосферу під час гри!

Коментарі