Новини

Онлайн чи кур’єрською доставкою. Квитки на вистави чернівецького театру можна замовити дистанційно

Квитки можна замовити навіть з інших міст України і не встаючи з дивану. 

Відтепер квитки на всі вистави Чернівецького музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської можна купити онлайн. Це  можна зробити через відомий сайт покупки квитків на події Karabas.com

Раніше квитки на вистави театру в Чернівцях можна було придбати через інтернет, проте тільки через офіційний сайт театру і не на будь-які місця.

«До цього на онлайн-покупки виділяли мало місць в певних секторах театру. Вибору великого не було, покупці обирали з того, що можна було купити на сайті. Квиток приходив на пошту, його треба було роздрукувати. Зараз же через цей сайт можна обрати квиток на будь-яке місце, від партеру до амфітеатру, від ложі-бенуар до балкону. Немає жодних обмежень. Всі покупки в мережі будуть автоматично у режимі реального часу передаватися працівникам каси, тож проблем із місцями не буде», – пояснили у театрі.

На сторінці кожної події в театрі на сайті Karabas.com вказана вся необхідна інформація: дата, час, розклад виступів, місце проведення, ціна квитків і короткий опис. Ви можете забронювати квиток і замовити кур’єрську доставку, або ж придбати електронний квиток онлайн. Якщо ви замовляєте кур`єрську доставку, цю послугу потрібно оплатити додатково від вартості квитка.

 

Коментарі