Афіша, Новини

Чернівчани можуть виграти поїздку до Берліна за дослідницький проект

Переможець потрапить на найпрестижнішу конференцію сучасності в Німеччину.

Чернівчанам пропонують взяти участь у конференції Walls Lab Chernivtsi 31 травня 2019 року і виграти головний приз – безкоштовну поїздку до Берліна.

Таку можливість можуть отримати ті, хто представить на конференції свій дослідницький проект, бізнес-план чи соціальну ініціативу тривалістю до 3 хвилин.

«Ми шукаємо чудові та нові ідеї з усіх областей України. Подайте заяву зараз, якщо ви є студентом бакалавром або магістром, аспірантом або кандидатом наук, молодим професіоналом або підприємцем», – пишуть організатори конференції.

Заявку на участь у конференції можна подати до 28 квітня за цим посиланням.

Захід відбудеться в медіа-центрі «Bella Vue» за адресою: м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 2Б. Початок о 15:00.

Учасники, які представлять найцікавіші проекти, виграють  поїздку до Берліна. Їм покривають витрати на проїзд та проживання.

«Вони отримують у подарунок участь у фіналі Falling Walls Lab у Берліні 8 листопада 2019 року. Переможець фіналу знову зможе виступити на грандіозному етапі конференції Falling Walls 9 листопада 2019 року, де світові лідери в науці, промисловості та політиці зустрічаються та обговорюють, які стіни впадуть наступними в науці та суспільстві. Також він отримає грошову винагороду і можливість виграти шість місяців Virtual Residensy з Nature Careers глобального видавництва Springer Nature», – додають організатори.

За додатковою інформацією писати сюди: FallingWallsUkr@gmail.com

Falling Walls Lab Chernivtsi проходить за підтримки програми німецького академічного обміну (DAAD), Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, центру Gedankendach та за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Коментарі