Афіша, Новини

Чернівчанам покажуть найяскравіші картини останніх років з Австрії

Розпочнеться «Тиждень австрійського кіно» яскравою комедією «Машина кохання».

Фото: www.imdb.com

11-14 квітня у медіа-центрі «Belle vue» (вулиця Кобилянської, 2) вчетверте відбудеться «Тиждень австрійського кіно». Цьогоріч до програми ввійшли три повнометражних фільми, а також традиційна добірка короткометражок від фестивалю мультимедійних мистецтв ARS ELECTRONICA. Початок о 19:00.

11 квітня фестиваль розпочнеться яскравою комедією «Машина кохання». У центрі сюжету – кохання секс-працівника та інструкторки з водіння.

Учасник музичного дуету Георгій втрачає друга і напарника. Без гроша в кишені та даху над головою він вирішує стати жиголо і спати з жінками за гроші. Справи йдуть чудово, допоки хлопець не закохується в інструкторку з водіння. Чи доведеться йому вибирати між коханням і роботою?

Жанр: комедія
Тривалість: 96 хв.

12 квітня у медіа-центрі відбудеться показ фільму «Земля» («Erde»).

Ми ходимо по ній кожен день. Ми оремо її, копаємо і буримо, покриваємо бетоном. Ми наносимо її на карту та вимірюємо; ми малюємо по ній наші кордони; і ми уявляємо, що вона належить нам. Ми живемо тим, що вона виробляє, і ховаємо в ній наших мертвих. Ми приймаємо її існування як належне; вона здається непорушною. Якщо розглядати нашу планету як організм, то її кора – всього 40 кілометрів завтовшки – найбільш вразливий її орган.

Жанр: документальний
Тривалість: 115 хв. 

У суботу, 13 квітня, на всіх охочих чекає історична драма.

«Анджело» («Angelo») 

Відень, початок XVIII століття. Африканський хлопчик-раб Анджело потрапляє під опіку графині: вона вирішує хрестити його і дати йому освіту. Досягнувши повноліття, Анджело стає знаменитим талісманом віденського двору, поки не вирішує таємно одружитися на білій жінці.

Жанр: історична драма
Тривалість: 110 хв

14 квітня в медіа-центрі покажуть програму короткого метру ARS ELECTRONICA-2018, найкращі короткометражки з усього світу

Колекція короткометражок представляє анімаційні стрічки, відеоарт, найкращі документальні та ігрові фільми австрійського фестивалю Ars Electronica 2018 в Лінці, який уже 8-й рік є партнером Тижня австрійського кіно в Україні.

Фільми звучатимуть мовою оригіналу та з українськими субтитрами. Вхід вільний.

 

Коментарі