Афіша, Новини

Комедія про брехню. До Чернівців приїде львівський театр Марії Заньковецької

Актори виступатимуть у Чернівцях 10 та 11 квітня.

До Чернівців із гастролями приїдуть актори Національного академічного драматичного театру імені Марії Заньковецької.

Колектив театру перебуватиме на Буковині два дні – 10 та 11 квітня. Львів’яни презентують чернівчанам виставу «За двома зайцями», що побудована за мотивами комедії відомого українського драматурга Михайла Старицького.

«Брехня править світом. Брехня лицемірна, брехня дволика. Брехня – як засіб замилювання очей, брехня – як шлях до збагачення. Брехня – як символ теперішнього часу. Брехня – як поїзд до вершин влади, як засіб обману електорату і спосіб збагачення. Така брехня згодом спричиняє революції, адже все таємне стає явним. З іншого боку – довіра. Ми віримо навіть тоді, коли брехня розвіяна, навіть тоді, коли маємо докази. Навіть тоді, коли весь світ кричить, що нас обдурили. На брехні будуються замки – вони повітряні, на брехні створюються сім’ї – вони недовговічні, з брехні складають долі – трагічні долі. Від брехні народжуються діти – нещасні діти. Брешіть і добрешетеся…», – анонсують виставу організатори.

Початок вистави о 18:30 у Чернівецькому муздрамтеатрі. Вона триватиме 1 годину 20 хвилин. Квитки можна придбати у касі театру.

 

Коментарі