Новини

Підготовка до Півмарафону. Чернівчан запрошують на перше відкрите тренування

У травні всі охочі зможуть пробігти містом дистанцію на вибір – 2, 5, 10 чи 21 кілометр. 

Як раніше писала Шпальта, 19 травня у Чернівцях відбудеться  «Чернівецький півмарафон». Усі охочі зможуть пробігти містом дистанцію на вибір – 2, 5, 10 чи 21 кілометр.

Аби чернівчани мали можливість краще підготуватися до півмарафону, організатори спортивної події проводитимуть безкоштовні щотижневі тренування.

Так, уже наступної неділі, 24 березня, відбудеться перше відкрите тренування.

Тренерами будуть: ведучий, власник найпотужнішого залу з TRX Юрій Мельничук та відомий чернівецький легкоатлет, учасник чемпіонатів України Олександр Данілов. Початок о 10:00 на стадіоні «Буковина.

«Друзі, вже наступної неділі, 24-го березня, ми запрошуємо всіх на 1-ше Відкрите тренування у рамках підготовки до Чернівецького півмарафону. Тренерами будуть: Юрій Мельничук – наш незмінний ведучий та власник найпотужнішого залу з TRX! А також Данілов Олександр – відомий чернівецький легкоатлет, учасник чемпіонатів України. На вас чекають запальна розминка, крос та спеціальні бігові вправи! А по закінченню тренування – як завжди чимало подарунків та сертифікатів від наших партнерів. Приходьте! Буде корисно!», – повідомляють організатори.

Участь для всіх охочих є безкоштовною.

 

Коментарі