Новини

Чернівчан запрошують стати вихованцями Академії менторства і скаутингу

Триває набір студентів від 17 до 23 років.

фото mentalmoorse

Академія менторства і скаутингу «Прометей» проводить набір студентів (від 17 до 23 років) до двомісячної освітньої скаутської програми. Як зазначають організатори, головна мета платформи – навчити студентів, зацікавлених у вихованні, працювати з дітьми на основі пластової (скаутської) методики.

«Під час програми ми даємо можливість молоді практикуватися у роботі з дітьми та познайомитися з пластовим (скаутським) рухом у нашому місті. Ми віримо, що правильне виховання дітей – це найефективніший спосіб мати добру державу. Саме тому ми шукаємо молодь, яка зацікавлена у роботі з дітьми, готова до нових викликів та пригод», – розповів у коментарі «Шпальті» голова пластового осередку Ігор Гангала.

Вам також буде цікаво: Виховати гідного громадянина. Як у Чернівцях функціонує скаутська організація «Пласт».

Скаутинг – неполітичний молодіжний рух, який своєю метою ставить підтримку фізичного, розумового і духовного розвитку молоді. Кожен, хто успішно пройде відбір, здобуває грант, що покриває вартість навчання (але є вступний внесок у розмірі 300 гривень).

 «Програма складається з двох частин. Теоретична передбачає щотижневу зустріч з учасниками, де досвідчені вихованці, лектори, психологи розповідатимуть про пластову (скаутську) методику роботи з дітьми. Заняття проходять у невимушеній атмосфері, учасники не сидять за столами, як у школі. Ми граємо в ігри, співаємо і, між тим, в інтерактивній формі подаємо матеріал. Щодо практичної частини, то знання, засвоєні на заняттях, учасники застосовуватимуть під час роботи з дітьми. Крім цього, навчання передбачає також мандрівку горами, практичний семінар із надання домедичної допомоги, вечірні ватри, настільні ігри, орієнтування на місцевості та багато всього іншого», – каже Ігор Гангала.

Навчання почнеться наприкінці березня, а більшість занять відбуватимуться за адресою Головна, 3. Щоб стати учасником Академії, потрібно заповнити гугл-форму та пройти онлайн-співбесіду.

Коментарі