Новини

ТНМК відіграли у Чернівцях VIP-концерт

У «Flora club» репери презентували новий альбом «7» та згадали старі пісні.

Хіп-хоп гурт «Танок на майдані Конго» завітав до Черніців із новим альбомом та презентував його у концертному залі «Flora club». Під час виступу хлопцям вдалося об’єднати на одному танцмайданчику «нову школу» та олдскульних фанів.

«Танки» влаштували у Чернівцях не звичайний концерт, а справжню ексклюзивну вечірку. Музиканти приїхали, щоб презентувати свій свіжий EP «7», проте вирішили довго не обмежуватися новинками. Власне з нової платівки вони виконали лише три композиції – фолкову «Янголи», «Робот», участь у записі якої взяла Аліна Паш, та «Мій демон», який нещодавно обзавівся відеокліпом.

Далі гурт запалював піснями, якими не так часто тішить  шанувальників – «По радіо співали москалі», «Люба Люба» (переспів хіта «Mary, Mary» Run DMC), «Вавілон», «Файна Юкрайна», «По барабану».

Згадали хлопці й дві пісні з дебютника «Зроби мені хіп-хоп» – трек «Ото таке», який музиканти виконували вперше аж у 1996 році (більшість присутніх на концерті тоді ще й не народилися) та свій перший хіт про «Гриця, у якого в кишені полу-полуниця».

Уже всім відомі «Гупало Василь», «Фідель», «Та ти шо», «Молодець», «Іво Бобул» (як не зачитати цей трек у столиці Буковини) та «Файне місто Тернопіль» з репертуару «Братів Гадюкіних» змушували усіх стрибати, співати, волати, трусити сідницями та й загалом кайфонути. ТНМК охоче виконали на біс «Арешт» та на останок розірвали танцмайданчик запальною «Відривайся».

Альона Чорна

Коментарі