Афіша, Новини

Секрети впливу словом. Чернівчан запрошують на психологічний тренінг

Навчатимуть, як домовитися із будь-ким, та що робити, аби вас не тільки слухали, але й чули.

фото @nikarthur

11 березня у медіа-центрі «Belle Vue» (вулиця Ольги Кобилянської, 2) проведуть психологічний тренінг «Секрети впливу словом». Як переконують організатори, на лекції будуть не тільки вивчати унікальні техніки спілкування, але й практикувати авторські методики комунікацій. Тренінг проведе тренерка з нейролінгвістичного програмування, засновниця освітнього центру «Метафрейм», авторка унікальних авторських технік Євгенія Бардіна.

«У вас ніколи так не було, що спілкуєтесь з людиною, пояснюєте, роз‘яснюєте, а домовитися ніяк не можете, навіть якщо пропозиція вигідна обом сторонам? Або говорите щось, вам у відповідь кивають головою і при цьому абсолютно не слухають? А було таке, що влучно сказане слово чи прочитаний текст змушують переглянути своє ставлення до ситуації?
А знаєте чому?
Та тому, що всі ми, насправді, різні і до кожного потрібен свій підхід. А от дослідження, проведені в галузі нейролінгвістичного програмування, показують, що є насправді 4 види (способи) комунікацій, які дозволяють домовитися з будь-ким і донести інформацію так, що вона дійсно працює ефективно. Саме цими секретними техніками ми з вами поділимося», – йдеться у повідомленні.

Обов’язкова попередня реєстрація!
Для бронювання квитків звертайтеся за номерами телефону:
0503748710 (viber)
0505709795

Коментарі