Новини

У Реваківцях розквітне тюльпанове поле у вигляді карти України

Очікують, що тюльпани розпочнуть цвісти 10-15 квітня.

Фото Сергія Кушніра

Тюльпанове поле у вигляді контурної карти України висадили у Реваківцях на Кіцманщині. Цьогоріч поле розквітне на території розважального комплексу «Буковинська троя». Власник поля очікує, що тюльпани почнуть цвісти 10-15 квітня.

«Цього року на території комплексу нам дали в оренду два гектари поля. На близько 1,2 гектара висадили тюльпани, на решті території – готуємо до посадки піони. Якщо буде тепло, очікуємо, що тюльпани зацвітуть приблизно 10-15 квітня, а можливо і на початку квітня. Півонії будуть через рік», – розповідає власник тюльпанового поля Олександр Стратійчук.

Частина тюльпанового поля буде розділена за областями. За словами пана Олександра, будуть також тюльпани жовтого кольору. Блакитних квітів не буде, бо таких кольорів у колекції підприємець не має.

До речі, у Мамаївцях, де торік висаджував своє тюльпанове поле Олександр Стратійчук, цього року теж будуть тюльпани. Це поле в оренду взяв інший підприємець.

«У Мамаївцях у нас з’явилися конкуренти. Вони висадили тюльпани на місці, де торік висаджував я. Однак площа квітів у чотири рази менша, аніж у Реваківцях», – каже Олександр Стратійчук.

 

Коментарі