Новини

На проспекті Незалежності готуються до укладання нижнього шару асфальту. Фото

Володимир Бешлей пояснив, за якими «технологіями» воду з ям вичерпували дорожніми конусами.

У Чернівцях триває капітальний ремонт проспекту Незалежності. Директор Департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міськради Володимир Бешлей у коментарі «Шпальті» розповів, на якому етапі наразі роботи на об’єкті.

«Здійснюємо підсилення основи дороги органно-мінеральною сумішшю. Це фактично підготовка для укладання нижнього шару асфальту. Усього таких шарів має бути два», – повідомив він.

Точних термінів у департаменті не називають. За словами Володимира Бешлея, все залежатиме від погоди, але поки роботи йдуть за графіком.

«Зараз на проспекті Незалежності працюють близько ста працівників. Також є необхідна техніка і ресурси для того, щоб роботи не зупинялись. Ремонт буде тривати і 8 березня, і в суботу, і в неділю», – сказав директор Департаменту ЖКГ.

Також Володимир Бешлей пояснив, якими «технологіями» керувалися ремонтники, вичерпуючи воду з ям за допомогою дорожніх конусів. Відео із цим процесом напередодні стало хітом соцмереж.

Джерело: СтопХам Буковина/Facebook

«Це не технології такі, це «винаходи» самих працівників. Але на якість об’єкта це не впливає. Хоча впливає, на мою думку, на імідж підприємства, що виконує ремонт. Це вже проблема фірми, тож підрядник має провести відповідну роз’яснювальну роботу з працівниками», – зазначив посадовець.

Окрім цього, директор Департаменту ЖКГ прокоментував відео, на якому чернівчани зафіксували діру в асфальті, на дні якої протікали нечистоти.

Увага! Відео містить нецензурну лексику!

«Виявили пролом каналізаційної труби, але за ніч цю проблему усунули. Повністю замінили аварійну ділянку каналізаційної мережі і роботи з ремонту вулиці продовжуються», – розповів Володимир Бешлей.

Нагадаємо, ремонт проспекту Незалежності в Чернівцях здійснює миколаївська фірма ТОВ «Компанія «Євродор».

Фото Євгенії Калюжки

 

Коментарі