Новини

До Чернівців із офіційним візитом приїде директорка представництва НАТО в Україні

Барбора Маронкова відвідає ЧНУ, проведе відкриту лекцію для студентів та зустрінеться із представниками регіональних ЗМІ.

фото Укрінформ

У вівторок, 12 березня, до Чернівців приїде директорка Центру інформації та документації НАТО Барбора Маронкова. Як повідомили у центрі НАТО, чиновниця запланувала декілька зустрічей у рамках офіційного візиту. Зокрема, Барбора Маронкова зустрінеться з в.о. голови Чернівецької ОДА та в.о. ректора Чернівецького національного університету.

«О 11:30 пані Маронкова виступить із відкритою лекцією у Червоній залі головного корпусу ЧНУ ім. Ю. Федьковича (вул. Коцюбинського, 2). О 15:30 у Зеленій залі ЧНУ (вул. Банкова, 1) відбудеться зустріч із журналістами, експертами, науковцями та громадсько-політичними діячами у форматі круглого столу щодо діяльності НАТО та сучасних викликів міжнародній безпеці», – йдеться у повідомленні.

Довідка

Барбора Маронкова (англ. Barbora Maronkova) — словацька дипломатка. Директорка Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Центр інформації та документації НАТО відкрили у Києві 1997 року з метою покращення рівня інформованості щодо НАТО та задля взаєморозуміння між Україною та НАТО. Центр надає інформацію, сприяє проведенню досліджень, а також фінансує здійснення проектів громадянами України та організаціями за темами, пов’язаними з діяльністю НАТО

 

 

 

Коментарі