Афіша, Новини

«Жінка над нами». До Чернівців із виставою приїде Лілія Ребрик

Комедію поставив заслужений артист України Володимир Астахов за п’єсою італійського драматурга та кіносценариста Альдо де Бенедетті.

6 березня о 19:00 на сцені муздрамтеатру імені Ольги Кобилянської відбудеться прем’єра вистави «Жінка над нами». Головні ролі у комедії виконають відома акторка і телеведуча Лілія Ребрик, народний артист України Лесь Задніпровський і заслужений артист України Костянтин Костишин.

Яскраву виставу «Жінка над нами» за п’єсою італійського драматурга та кіносценариста Альдо де Бенедетті поставив заслужений артист України Володимир Астахов.

«Жінка над нами» – це італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, неперевершена гра акторів та сміх до сліз.

За сюжетом, чарівна журналістка сеньйорита Паола (Лілія Ребрик) з першого погляду підкорює серце поважного політика, синьйора Леоне (Лесь Задніпровський). Леоне, перебуваючи у досить поважному віці, до нестями закоханий у молоденьку спокусницю.

Але похилий вік і відсутність чоловічої харизми заважають депутату завоювати Паолу. Однак Леоне не здається. Він укладає договір із молодим, нікому невідомим драматургом П’єтро (Костянтин Костишин) і публічно видає його літературні твори за свої. Лео не отримує славу та успіх, а П’єтро – прихильність і палкі поцілунки Паоли. А може ця підступна бестія веде подвійну гру?…

Фінал вистави буде по-справжньому несподіваним.

Нестримні італійські пристрасті, тісно переплетені з сюжетною лінією, блискуча гра зоряного акторського складу з точним попаданням у характери героїв перенесе всіх у справжню Італію, де киплять нежартівливі баталії.

Коментарі