Новини

У Центрі стерилізації тварин роблять ремонт. Потрібні волонтери

Там проводять невеличкі ремонтні роботи, зокрема дезінфікують приміщення та фарбують вольєри.

Ще наприкінці грудня Чернівецьке КП «Притулок для тварин» переформували у Стерилізаційний центр. Зараз там не утримують на постійній основі тварин, а відпускають опісля стерилізації. Директор центру Віктор Сворожинський у коментарі «Шпальті» розповів, що зараз центр запрацював по-новому. Нині там проводять невеличкі ремонтні роботи, зокрема дезінфікують приміщення та фарбують вольєри.

«Зараз тварин ми утримуємо до 60-70 днів. У нас є приміщення, де собак чи котів стерилізують, опісля вони проходять реабілітаційний період 10 днів, потім лікарі спостерігають, як тваринка реагує. У нас немає такого, щоб узяв – і кинув. Ми їх доглядаємо так, як і людину. А опісля віддаємо тим, за зверненням яких ми забрали до центру тварин.

Уже зробили ремонт двох приміщень. Це навіть не ремонт – санітарна обробка, дезінфекція приміщень. Зараз ще фарбуємо вольєри.

Ми зараз потребуємо людей, які допомогли б нам пофарбувати вольєри. Матеріалами вже забезпечені, фарба є – рук нема. Тому якщо хтось хоче допомогти, нехай звертається – буду радий усім», – сказав Віктор Сворожинський.  

Якщо ви хочете долучитися до хорошої справи та допомогти оновити Стерилізаційний центр, звертайтеся до директора Віктора Сворожинського: +380990483824

 

 

Коментарі