Афіша, Новини

Чернівчан запрошують на презентацію книги Наталії Гриценко

Книга «Ательє на старій вулиці міста, що пахло корицею й кремом Nivea. Чернівецький вінтажний альбом» продовжує і доповнює історії вже відомого читачам видання «Місто пахло корицею й кремом Nivea. 

Фото: John-Mark Smith

1 березня у медіа-центрі «Belle Vue» (вул. О. Кобилянської, 2) відбудеться презентація нової книжки Наталії Гриценко «Ательє на старій вулиці міста, що пахло корицею й кремом Nivea. Чернівецький вінтажний альбом».  Початок о 19:00.

Книга продовжує і доповнює історії вже відомого читачам видання «Місто пахло корицею й кремом Nivea. Чернівецький вінтажний альбом». Читачі знову зустрінуться з головним оповідачем – паном Юліаном, спогади якого сягають міжвоєнних часів, Другої світової війни та повоєння. Головні герої оповіді – містяни. Вони живуть за спільними неписаними законами міського співіснування.

У книжці багато інформації подано про моду чернівчан (одяг, взуття, зачіски, головні убори, прикраси) і, відповідно, про колоритних, харизматичних кравців, кравчинь, перукарів. Важливу частину книги становлять оповіді про весільні звичаї, сімейні й сусідські стосунки, про дитячі пригоди на вулицях і в школі тощо. Книга проілюстрована світлинами та листівками.

Книжка вийшла за сприяння Чернівецької міської ради в рамках програми підтримки книговидання імені бургомістра Антона Кохановського у «Видавництві 21».

Над дизайном обкладинки працювала Анна Стьопіна.

Коментарі