Новини

Чернівчанці потрібна допомога у боротьбі з раком

У 25-річної дівчини стався рецидив.

25-річна Анастасія Прядко потребує допомоги небайдужих. Два роки тому у дівчини діагностували аденокарциному кишківника. Анастасія перенесла 15 хіміотерапій і після півторарічного лікування хвороба відступила. Та у січні цього року в неї стався рецидив.

Наразі дівчину знову чекають численні хіміотерапії і тривале лікування – потрібно зібрати 400 тисяч гривень. Про це чернівчанка пише на своїй сторінці у Фейсбуці.

«У січні цього року на черговому обстеженні я почула, що хвороба повернулась. РЕЦИДИВ. Це важко чути, ще важче прийняти та жити знову з діагнозом. Тому мені знадобився час…Час аби прийти до тями, усвідомити ситуацію і написати цей пост. Пройшовши перше лікування, ми справилися самотужки: продали квартиру у Чернівцях, допомагали рідні/близькі/колеги по роботі. Зараз – я потребую вас і вашої підтримки. Учора я пройшла другу хімія. Попереду ще 7. Усього 9 хіміотерапій, це за попередніми прогнозами лікарів. Вартість препаратів + премедикації + добове перебування у лікарні разом становить 57 000 грн з урахуванням 11% знижки, яку надає лікарня LISOD = современная диагностика, профилактика и лечение рака(іноді ця сума варіюється, залежно від необхідної премедикації, моєї ваги). Необхідна сума на лікування – 400 000 грн.

Я прошу вас #СТАНЬМОЇМГЕРОЄМ і допоможи виграти двобій. Як це зробити?

  • Відправити будь-яку суму коштів і у призначенні платежу написати «ТВІЙ ГЕРОЙ».
  • Поставити лайк і написати коментар під цим постом, щоб Facebook активно показував його у стрічці.
  • Зробити пост/репост/сторіз у себе на сторінці, розповісти мою історію і допомогти зібрати кошти.
  • Запропонувати свою допомогу у зборі коштів.

Моя картка Приватбанку:
4149 4390 0337 3473
Прядко Анастасія

Я вірю у вас, мої герої, у перемогу та у життя», – ідеться у дописі.

 

Коментарі