Новини

Юних художників запрошують взяти участь у всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка

Триває регіональний тур конкурсу «Охорона праці очима дітей – 2019».

Фото Nik MacMillan

Управління Держпраці у Чернівецькій області запрошує юних художників взяти участь у конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей-2019». Він розрахований на дітей від 6 до 18 років. Фінал та оголошення переможців призначено на березень-квітень 2019 року. Переможці отримають дипломи, відзнаки та цінні подарунки.

Участь у конкурсі можуть взяти учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів трьох вікових груп:

перша група – діти віком – від 6 до 10 років;

друга – від 11 до 14;

третя – від 15 до 18 років.

Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

Аби взятии участь у конкурсі, потрібно надіслати свої малюнки до 1 березня на адресу Управління Держпраці у Чернівецькій області:

58 003

вулиця Зелена, 3,

м. Чернівці.

Деталі про умови та участь у творчому змаганні можна знайти на сайті Управління Держпраці у рубриці – «Конкурс дитячого малюнка».

 

Коментарі